vrijdag 3 augustus 2012

Work in progress

De vakantie in Frankrijk is over, de was bijna weg gewerkt. Tijd om verder te gaan aan het babydekentje voor een vriendin.

Het schiet al aardig op, alleen al die draadjes die nog afgehecht moeten worden.

Het ontwerp is trouwens van Crejjtion.

6 opmerkingen:

 1. De was na een vakantie is toch wel een nadeel. Maar het hoort er gewoon bij :) Hoe dan ook, het is een heel leuk babydekentje !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat Prachtig en wat een mooie kleurtjes zo samen, daar zal je vriendin erg blij mee zijn, fijn weekend. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie dekentjes ontworpen door Maaike van crejjtions vind ik ook. Ik heb er al 2 gemaakt, en van een derde het patroon besteld, maar nog niet gemaakt. Ik heb jouw dekentje gemaakt in de blauw/roze kleuren, miami beach, is ook erg leuk. Draadjes instoppen is niet de leukste klus, maar aan de andere kant zie je het werk dan wel heel erg mooi worden. De instop tip van Maaike geeft overigens een heel mooi resultaat (je haakt de af te kanten draadjes daarbij steeds eerst een stukje mee, zie haar patroon).
  Succes met het afwerken, het is een prachtig kado.
  groet, Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer he, dat de vakantie stiekem toch wel weer heel snel voorbij is.
  Wat een leuke kleurtjes heb je gebruikt voor het dekentje. Vind het nog steeds zo knap dat iemand een heel dekentje kan haken. Het is mij nog steeds niet gelukt want ik heb het geduld helaas niet.

  BeantwoordenVerwijderen